Ziggo komt met ‘internet only’-abonnementen

Vanaf vandaag hebben nieuwe en bestaande klanten van Ziggo de mogelijk om een abonnement af te sluiten voor alleen Internetdiensten.

“Meest afgeslankte abonnementen”

De nieuwe internet only abonnementen zijn de meest afgeslankte abonnementen van allemaal; andere abonnementen bieden combinaties met een keuze aan televisie- en telefonieabonnementen.

Veranderen behoefte

Met deze nieuwe abonnementen groeit Ziggo mee met de veranderende behoefte onder nieuwe en bestaande klanten om meer flexibiliteit te hebben, aldus de aanbieder in een persbericht. De nieuwe internet only abonnementen zijn de goedkoopste in het huidige assortiment aldus de aanbieder.

“Vooral behoefte onder jongeren”

Koen Cluistra, Director Marketing B2C van VodafoneZiggo: “Wij kijken altijd naar de ontwikkelingen in de markt en willen voor iedere klant een passende oplossing hebben. Met name onder jongeren is behoefte aan een product waarbij ze uitsluitend betalen voor internet. Met de nieuwe internet only abonnementen die wij vanaf vandaag aanbieden, beschikken klanten over snel en stabiel internet voor een lagere prijs.

Televisie

Ziggo geeft aan dat ook met de Internet-only abonnementen het nog steeds mogelijk is om lineaire kabeltelevisie te kijken. Het digitale basispakket blijft beschikbaar voor deze abonnementen. Het is echter niet mogelijk om gebruik te maken van de dienst Ziggo GO met een Internet-only abonnement.

Afbeelding