Ziggo komt met nieuwe Alles-in-1-bundels

ziggoKabelaar Ziggo introduceert binnenkort nieuwe Alles-in-1-bundels. Dit blijkt uit een mailing die is verstuurd naar resellers.  Ziggo biedt vanaf half oktober ook de mogelijkheid om maandcontracten af te sluiten en biedt klanten de mogelijkheid om zelf bundels samen te stellen.

Vanaf half oktober biedt Ziggo de Alles-in-1-pakketten ‘Gewoon Goed’ (voorheen Alles-in-1 Basis) en ‘Samen Compleet’ (voorheen Alles-in-1 Plus). Het huidige pakket met de hoogste Internetsnelheid (Alles-in-1 Extra) komt te vervallen. Dit pakket kan nog wel worden samengesteld met de nieuwe ‘bundelkiezer’.

Bundelkiezer
Middels de Ziggo Bundelkiezer kunnen klanten van Ziggo zelf hun ‘Alles-in-1’-bundel samenstellen. Middels een verborgen link op de website van Ziggo is de ‘Bundelkiezer’ al te benaderen: https://www.ziggo.nl/sandbox/alrick/bundelkiezer. Het is echter niet duidelijk of de getoonde bundels een weergave is van de daadwerkelijke situatie per half oktober.

TV Plus verdwenen
Middels de Ziggo Bundelkiezer is het niet meer mogelijk om het digitale televisiepakket TV Plus te bestellen. Dit pluspakket van de digitale televisiedienst van Ziggo bevat momenteel 31 extra digitale zenders. In de Ziggo Bundelkiezer is het alleen mogelijk om TV Extra te kiezen. TV Extra bevat 30 extra televisiezenders en de 31 extra zenders van TV Plus.

Update donderdag 9 oktober 11.30 uur: De verborgen link naar de ‘Ziggo Bundelkiezer’ is sinds donderdagochtend niet meer beschilkbaar.