Ziggo komt met sportbundel FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal

Kabelaar Ziggo biedt sinds vandaag een nieuwe sportbundel aan met daarin FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal. De bundel is voor 19,95 euro per maand beschikbaar.

“Sportfans”

Ziggo wil sportfans een sportpakket kunnen bieden van de beste binnen- en buitenlandse sport. Dit is te vinden in Ziggo Sport Totaal met o.a. de Formule 1, het beste Europese topvoetbal, NBA, Golf en meer. En uiteraard met FOX Sports Eredivisie waarmee je geniet van het beste Nederlandse voetbal.” aldus Roos Chaudron, woordvoerder VodafoneZiggo tegenover website Breedbankwinkel.nl

Pakket

De aanbieder biedt hiermee een pakket voor klanten die het slot van de Eredivisie willen volgen en de start van het nieuwe F1-seizoen met Max Verstappen op 17 maart. De nieuwe sportbundel met daarin de zes Ziggo Sport Totaal kanalen en drie kanalen van FOX Sports Eredivisie is per vandaag verkrijgbaar voor 19,95 euro per maand.

FOX Sports Compleet, de complete bundel met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International komt te vervallen bij de aanbieder.

KPN

Bij concurrent KPN kost deze combinatie van televisiezenders 5 euro duurder. Een los abonnement op FOX Sports Eredivisie blijft bij KPN goedkoper met 9,99 euro per maand. Bij Ziggo moet hier 17,95 euro voor worden neergelegd.