Ziggo lanceert de Sport Experience App voor Horizon Mediabox

Kabelaar Ziggo lanceert vandaag een nieuwe app op de Horizon Mediabox: De Sport Experience App.

Ziggo Sport

De app is beschikbaar voor mensen met een Horizon Mediabox en is speciaal ontwikkeld voor de sportzender van de grootste kabelaar van Nederland, Ziggo Sport, op kanaal 14. Bij het inschakelen van kanaal 14 verschijnt na 1 minuut de melding van de app in beeld. Via de OK knop op de afstandsbediening wordt de app vanzelf opgestart.

“Deze app zorgt ervoor dat je helemaal in de sport(wedstrijden) zit. Met de Sport Experience App heeft de klant ook toegang tot het laatste sportnieuws en video’s. En tenslotte een TV Gids met een overzicht van alle kanalen waarop sport wordt uitgezonden inclusief kanaal 14.”, aldus de kabelaar in een persbericht.

Een steeds ‘rijkere’ kijkervaring

“De Sport Experience App laat de sportliefhebber letterlijk in de wedstrijd kruipen en biedt de mogelijkheid om met de informatie/ statistieken zelf analyses te maken. Dat verhoogt het plezier van het kijken enorm. De eerste ‘verrijkte wedstrijd’ (= met statistieken) is een wedstrijd uit de Engelse Championship tussen Queens Park Rangers en Middlesbrough, die aanstaande vrijdag 1 april om 20:40u wordt uitgezonden op Ziggo Sport, uiteraard op kanaal 14,” zegt Peter Dörr, commercieel directeur van Ziggo.

App

Enige tijd geleden lanceerde de kabelaar al een speciale Twitter-app voor de Horizon Mediabox. Daarnaast zijn er plannen om bepaalde themapakketten met televisiezenders te gaan aanbieden als app voor de Mediabox. Binnenkort zal er een app worden gelanceerd met diverse Franstalige televisiezenders.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.