Ziggo Sport bol van de voetbalklassiekers dit weekeinde

Op Ziggo Sport zijn dit weekeinde diverse voetbalklassiekers te zien zoals Real Madrid-Barcelona, Everton-Liverpool en Tottenham-Arsenal.

Supersportweekend

De sportzender zelf noemt het weekeinde van 2 en 3 maart het ‘Supersportweekend’. Er staan dit weekeinde diverse klassiekers op het programma. Niet alleen staat El Clásico Real-Barça op het programma, maar ook de Merseyside-derby tussen Everton en titelkandidaat Liverpool, de Londense burenruzie die Tottenham en Arsenal uitvechten én de clash tussen de nummers 1 en 2 van Italië: Napoli versus Juventus.

Tottenham en Arsenal

Zaterdagmiddag op 13.00 uur staat de Londense klassieker tussen Tottenham Hotspur en Arsenal op het programma. Beide ploegen staan ook nog eens dicht bij elkaar in de stand van de Premier League.

El Clásico

Zaterdagavond om 20.00 uur staat wederom de Spaanse klassieker op het programma tussen Real Madrid en FC Barcelona. Beide ploegen troffen elkaar woensdagavond ook al in de beker. Door een 3-0 winst van FC Barcelona ligt de club uit de Spaanse hoofdstad uit de beker. De ploeg zal vanavond revanche willen halen.

Everton-Liverpool

Zondagmiddag om 17.15 kunnen liefhebbers van het voetbal uit de Premier League genieten van de Merseyside-derby tussen Everton en Liverpool. Liverpool staat momenteel bovenaan in de Premier League, Everton staat op de negende positie.

Italië

Zondagavond om 20.30 uur is op Ziggo Sport ook nog eens de wedstrijd te zien in de top van de Serie A tussen Napoli (nummer 2) en Juventus (nummer 1).

Ziggo Sport

Al deze wedstrijden zijn te zien via Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie. Liefhebbers van het voetbal zonder abonnement bij Ziggo kunnen terecht bij Ziggo Sport Totaal. Dit sportpakket is als aanvullend pakket bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders af te nemen.

Afbeelding: