Copa del Rey: Real Madrid-FC Barcelona live op Ziggo Sport

Vanavond spelen Real Madrid-FC Barcelona tegen elkaar in de Spaanse beker en dit  wordt live uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Halve finale

De beide Spaanse grootmachten treffen elkaar in de halve finales van de strijd om de Copa del Rey. De eerste ontmoeting eindige twee weken geleden in Barcelona in een 1-1 gelijkspel. De winnaar moet het opnemen tegen de winnaar van het tweeluik tussen Real Betis en Valencia.

Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Real Madrid-FC Barcelona is vanavond live te volgen op Ziggo Sport. Dit kanaal is zonder meerkosten te zien voor iedereen met digitale televisie bij Ziggo. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd om 21.00 uur.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van het Spaanse bekervoetbal die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen terecht bij het betaalpakket van Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is af te nemen bij vrijwel alle digitale tv-aanbieders zoals KPN, Online.nl, Canal Digitaal en Caiway. De wedstrijd wordt uitgezonden op het kanaal ‘Select’.

Competitie

Komende zaterdag, 2 maart, treffen beide Spaanse ploegen elkaar weer. In Madrid wordt dan El Classico gespeeld voor de competitie LaLiga. Ook deze wedstrijd is zaterdag live te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.