Ziggo Sport brengt ook dit seizoen veel hockey uit de hoofdklasse

Televisiezender Ziggo Sport besteedt ook dit seizoen veel aandacht aan het hockey uit de hoofdklasse. Dit weekeinde gaat het nieuwe seizoen van start.

Samenvattingen

In samenwerking met de hockeyclubs en de hockeybond KNHB zie je vanaf aanstaande zondag 10 september iedere zondagavond van 19.30 tot 20.00 uur alle samenvatting van zowel de dames als de heren op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De presentatie is in handen van John van Vliet.

Live wedstrijd

Naast de samenvattingen blijft Ziggo Sport op de zondag vrijwel iedere week wedstrijden uit de dames- en heren Hoofdklasse live uitzenden. Ziggo zendt zondag 10 september de dameswedstrijd Kampong – Den Bosch uit om 12.30 uur. De NOS zendt zondagmiddag de herenwedstrijd Kampong – Oranje-Rood uit om 15.00 uur.

“Blij”

De clubs, verzameld in de HHCV, zijn blij met de hernieuwde samenwerking tussen de clubs en Ziggo Sport. ‘De kijker is inmiddels gewend aan een live wedstrijd per week en de samenvattingen van alle andere duels. We zijn blij met het vroegere tijdstip, zo kunnen we nog meer kijkers bedienen‘, zegt HHCV-bestuurslid Willem van der Marel.

“Veel aandacht”

We hebben recent mooie successen kunnen vieren met twee titels voor de Oranje teams tijdens het EK‘, zegt KNHB-directeur Erik Gerritsen. ‘Voor dat toernooi was veel media aandacht, onder andere via de NOS. Al die Europees kampioenen zijn vanaf zondag weer met hun vereniging actief in de Hoofdklasse. Wij zijn er erg blij mee dat Ziggo Sport net als afgelopen seizoen veel aandacht gaat besteden aan onze Hoofdklasse.’

Sociale media: