Ziggo Sport gaat tennistoernooien ATP uitzenden

Ziggo Sport gaat vanaf volgend jaar de tennistoernooien van de ATP uitzenden. Dit heeft een woordvoerder van de sportzender tegenover deze website bevestigd.

Rechten

Momenteel zijn de tennistoernooien van de ATP nog te zien bij FOX Sports maar daar komt vanaf volgend jaar verandering. Ziggo Sport gaat de toernooien uitzenden. Het gaat volgens een woordvoerder van de sportzender om een uitgebreid pakket van tennistoernooien. “Alle ATP 1000 en ATP 500 toernooien, diverse ATP 250 toernooien, ABN AMRO WTT, Davis Cup, Fed Cup, Libéma Open en nog veel meer”, aldus de sportzender tegenover deze website.

Ziggo Sport

De tennistoernooien zullen gedeeltelijk te zien zijn bij Ziggo Sport, de sportzender die zonder meerkosten beschikbaar is voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14. Tennisliefhebbers die geen abonnement hebben bij Ziggo kunnen terecht bij Ziggo Sport Totaal. Dit premium sportpakket wordt bij vrijwel aanbieders als extra televisiepakket aangeboden.

2021

Hoe de tenniskalender er volgend jaar uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk. Door de coronacrisis kunnen niet alle toernooien op het geplande tijdstip doorgaan en zullen er dus wijzigingen op de tenniskalender gaan plaatsvinden.

Meer informatie: http://www.ziggosport.nl