Ziggo Sport in de prijzen gevallen op YouTube-gala

Ziggo Sport is in de prijzen gevallen op het jaarlijkse YouTube-gala met een video van de de samenvatting van Juventus-Ajax.

Meest bekeken video’s

De samenvatting van Juventus-Ajax in de kwartfinale van de Champions League in april van dit jaar is in de top 10 is geëindigd van de meest bekeken video’s in Nederland. Sierd de Vos, commentator tijdens alle duels van Ajax in de Champions League, nam de prijs in ontvangst in het Tuschinksi theater in Amsterdam.

Flinke groei

Het YouTube-kanaal van Ziggo Sport is de afgelopen jaren flink gegroeid en heeft 350.000 abonnees, waarvan er dit jaar 180.000 abonnees zijn bijgekomen. De samenvatting van Juventus-Ajax werd 2,5 miljoen keer volledig bekeken en had 42 miljoen impressies op YouTube. Met totaal 1,7 miljard impressies staat Ziggo Sport ook in de top van best bekeken YouTube-kanalen in Europa.

Kinderen voor Kinderen

Het lied dat Kinderen voor Kinderen heeft gemaakt voor de afgelopen Koningsspelen, is het best bekeken filmpje op YouTube in Nederland dit jaar. De videoclip van Pasapas werd op 14 maart geüpload en is sindsdien 12,4 miljoen keer bekeken. Een overzicht van de best bekeken Youtube-video’s in Nederland is te vinden op de website van Trouw.

Video