(C) Mediamagazine

Ziggo Sport toont Grand Prix Mexico in Ziggo Dome

De Formule 1 Grand Prix van Mexico is zondag 27 oktober voor duizenden fans te beleven op een unieke manier; op een mega groot scherm in de Ziggo Dome.

Racespektakel

Eerder dit jaar was de Grand Prix van Oostenrijk ook al te zien in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome wordt nu opnieuw omgetoverd tot een heus racespektakel.

“Beleven”

Ziggo Sport is tevreden over de eerste editie van het tonen van een Grand Prix in de Ziggo Dome.Fans vinden het heerlijk om sport samen te beleven, vandaar dat we racefans opnieuw de kans willen geven om Max samen naar de overwinning te schreeuwen. Onze inzet is een race avond om nooit meer te vergeten”, aldus Will Moerer, directeur Ziggo Sport.

Programma

Op zondag 27 oktober gaan de deuren vanaf 18 uur open. Om 18.30 start het podiumprogramma. “Vanaf het moment van binnenkomst waan je je in een racewalhalla. Onder de bezielende leiding van Van Gelder en Van Gameren maken we er weer een mooi F1 event van“, vertelt projectleider Mart Roumen van VodafoneZiggo.

Dit bestaat uit de mooiste racebeelden en -beschouwingen, live muziek, een waar racespektakel op het grote scherm en special guests die acte de presence geven. Een programma met voor  ieder wat wils.”, aldus Roumen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via ziggo.nl.