Ziggo Sport tovert Ziggo Dome om in Formule 1-fanzone

De Grand Prix van Oostenrijk is zondag 30 juni niet alleen te volgen bij Ziggo Sport op televisie maar ook met duizenden fans in de Ziggo Dome.

Evenement

Ziggo organiseert, tijdens de race die Max Verstappen vorig jaar winnend wist af te sluiten voor haar klanten een exclusief evenement. Op een levensgroot scherm bekijken zij de prestaties van Max Verstappen in Oostenrijk onder begeleiding van Ziggo Sport’s boegbeeld Jack van Gelder.

Primeur

Het is voor het eerst in Nederland dat zoveel fans tegelijkertijd de Formule 1 kunnen beleven. In de Amsterdamse poptempel verrijst een Formule 1-podium met levensgroot scherm. Het programma is volledig gericht op de Formule 1-fan. De presentatie ligt in handen van bekende F1 gezichten en de vaste presentator van Ziggo Sport, Jack van Gelder.

“Fantastisch spektakel”

Van Gelder is enthousiast over zijn rol op het evenement. “Met mijn enthousiasme voor zowel de sport als voor Max in het bijzonder, aangevuld met de kennis van F1-coryfeeën maken we er samen met de fans een fantastisch spektakel van. Wat we precies gaan doen kan ik nog niet verklappen, maar je wilt het echt niet missen! Zorg dat je erbij bent.

Klanten

Het event is speciaal voor Ziggo klanten die hun kaarten kopen op de website van Ziggo. Als zij ook Vodafone-klant zijn krijgen ze extra’s, zoals bijvoorbeeld korting op de tickets.

Sociale media: