Ziggo Sport Totaal Go nu ook bij KPN beschikbaar

De on-demand dienst Ziggo Sport Totaal Go is vanaf nu ook beschikbaar bij aanbieder KPN. Dit heeft KPN vandaag bekend gemaakt.

App

Ziggo Sport Totaal Go is onderdeel van Ziggo Sport Totaal. Via de de dienst is het mogelijk om de lineaire televisiekanalen van de sportzender te bekijken op bijvoorbeeld de smartphone, tablet of computer. Daarnaast kunnen evenementen worden teruggezien via een “gemist’-dienst.

Klanten die via KPN Interactieve Televisie het Ziggo Sport Totaal pakket hebben, kunnen nu ook de content van de sportzender bekijken op hun laptop, tablet en smartphone via de Ziggo Sport Totaal app en website. Denk hierbij aan Formule 1, Premier League voetbal, basketbal en nog vele andere sporten. De dienst was al beschikbaar bij de meeste andere aanbieders in Nederland.

Apparaten

De dienst is te bekijken op jouw laptop, desktop, smartphone of tablet. Apple gebruikers kunnen de app downloaden vanuit de App Store en Android gebruikers vanuit de Google Play Store. Er is ook een app beschikbaar voor Windows. Ziggo Sport Totaal Go kan op maximaal 5 verschillende apparaten worden bekeken. Uiteraard is het mogelijk om een eerder gekoppeld apparaat te verwijderen.

Buitenland

Het is niet mogelijk om de content van de sportzender in het buitenland te bekijken. “Ziggo Sport Totaal heeft enkel de rechten verkregen om de content in Nederland uit te zenden.”, aldus KPN.

Beschikbaar

De dienst is per vandaag ook beschikbaar gekomen voor kijkers via de aanbieders Telfort en XS4All. Meer informatie over de dienst en het aanmelden op de website van KPN.