Ziggo Sport Totaal gratis bij KPN en Ziggo op Tweede Kerstdag

Aanbieders Ziggo en KPN pakken op Tweede Kerstdag uit met het gratis aanbieden van Ziggo Sport Totaal aan hun abonnees. Ziggo Sport Totaal wordt normaal aangeboden in een aanvullende betaalpakket.

Boxing Day

Op Ziggo Sport Totaal is vandaag, Tweede Kerstdag, een uitgebreid voetbalprogramma uit de Engelse Premier League te zien. Zo staan op ‘Boxing Day’ onder andere de duels Chelsea-Southampton, Bournemouth-Arsenal, Manchester United-Newcastle United en Leicester City-Liverpool in de Premier League op het programma. Abonnees van KPN en Ziggo kunnen vandaag kijken naar diverse live-wedstrijden uit de Premier League.

Rondo

Boxing Day wordt om 23.10 uur afgesloten met Rondo, het voetbalpraatprogramma van Jack van Gelder. Dit programma is te zien op het Select-kanaal.

KPN

Aanbieders KPN en Ziggo bieden vandaag de sportzenders van Ziggo Sport Totaal gratis aan. Abonnees van KPN met Interactieve Televisie kunnen afstemmen op de kanalen 233-238. Meer informatie over de actie voor KPN-abonnees vind je hier.

Ziggo

Abonnees van Ziggo met digitale televisie kunnen kijken via de kanalen 401 tot en met 406 en via de Ziggo GO-app. Daarnaast wordt het kanaal van Ziggo Sport zelf (kanaal 14) ingezet tijdens Boxing Day. Ziggo-abonnees vinden hier aanvullende informatie.

Sociale media: