Ziggo Sport vanaf volgende week opgenomen in kijkcijfers SKO

De nieuwe sportzender Ziggo Sport zal vanaf volgende week ook de kijkcijfers laten rapporteren door de Stichting Kijkonderzoek (SKO)

Ziggo Sport

Erik van Doeselaar, woordvoerder van de kabelaar bevestigt dit desgevraagd. De betaalzenders Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal die onderdeel zijn van Ziggo Sport Totaal worden al op weekbasis via SKO Light gerapporteerd. Ziggo Sport begon donderdag met haar uitzendingen en is exclusief in 4,1 miljoen Ziggo-huishoudens te zien.

Reclameverkoop

De ‘free to cable’ sportzender zal vanaf volgende week in het dagelijkse volwaardige kijkonderzoek worden gerapporteerd. De rapportage is met name van belang voor de reclameverkoop die Triade Media voor Ziggo doet. Concurrerende zenders als Eurosport 1 en Fox Sports 1 Eredivisie, Fox Sports 2 International en Fox Sports 3 Eredivisie lopen overigens ook mee in de dagelijkse rapportages van het Kijkonderzoek.

Peptalk

Vanavond gaat de wekelijkse talkshow Peptalk van start op Ziggo Sport. Donderdagavond was er tijdens de opening van de nieuwe sportzender al een uitzending te zien van Peptalk, vanavond is de eerste reguliere uitzending van de nieuwe sport-talkshow. Presentatoren van het programma zijn Jack van Gelder en Frank Evenblij. Dirk Kuijt, Sierd de Vos, Mart Smeets, Klaas Vermeulen en Rob Kamphues zijn vanavond te gast in de eerste reguliere uitzending die om 19.50 uur is te zien op Ziggo Sport. Peptalk wordt dinsdagmiddag om 17:00 herhaald op Ziggo Sport Select.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.