Ziggo start Club Ziggo en Ziggo Live

ziggoOp zondag 24 juni – de dag van het eerste concert in de Ziggo Dome – opende Club Ziggo voor het eerst zijn deuren. Club Ziggo is geopend op dagen dat er concerten in de Ziggo Dome zijn  en wil de bezoekers meenemen in de enerverende wereld van entertainment en show. 

 

Daarnaast wordt Club Ziggo een platform voor aanstormend nationaal en internationaal talent. Onder de naam Ziggo Live vinden er intieme concerten plaats waarbij de muziek en de beleving van de muziek centraal staan.

In Club Ziggo gaat Ziggo onder de naam Ziggo Live een groot aantal concerten organiseren. Deze concerten – van bekende en minder bekende artiesten – hebben intimiteit als kenmerk waardoor het contact van de bezoeker met de optredende artiesten heel direct is en de beleving van de muziek intens is. Alle optredens worden in hoogwaardige audio en video opgenomen en vervolgens beschikbaar gesteld via het VoD-platform van Ziggo. De opnames zullen ook te zien zijn via  Ziggo Xite, Op You Tube en ziggo.nl komen samenvattingen beschikbaar.

Het volgende Ziggo Live concert is op 2 juli, dan treden op  ‘We are Augustines’ uit New York en  ‘The Kik’ uit Rotterdam en omgeving. (Persbericht Ziggo)