Ziggo stopt met Ziggo Bapp en UPC Phone App

Kabelaar Ziggo stopt per eind april met het aanbieden van de apps Ziggo Bapp en UPC Phone App.

App

Met de apps is het mogelijk om via de smartphone en tablet te bellen tegen het tarief van de vaste telefoonlijn van Ziggo. Dit betekent dat ook in het buitenland met een bijvoorbeeld een wifi-verbinding toch tegen het lokale tarief naar Nederland gebeld kan worden.

Ziggo Bapp

Via de Ziggo Bapp app kunnen alleen uitgaande gesprekken gevoerd worden. De app voor oud-abonnees van UPC, de UPC Phone App, kon wel inkomende gesprekken beantwoorden via de mobiele telefoon of tablet. De applicatie UPC Phone App is alleen beschikbaar geweest als beta-versie. Beide apps waren zowel beschikbaar voor Android
als iOS.

Stopt na 29 april

De kabelaar heeft aangegeven dat beide apps na 29 april niet meer zullen werken. Er komt volgens diverse meldingen van Ziggo Webcare op Internet ook geen vervangende app beschikbaar. Volgens Ziggo zou er te weinig gebruikt worden gemaakt van de apps. Vanaf 29 april werken de Ziggo Bapp app en de UPC Phone app niet meer.

Wie één van de applicatie nu installeert krijgt al een waarschuwing dat de betreffende applicatie na 29 april niet meer functioneert.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.