Ziggo voegt nieuwe series toe aan Ziggo Movies & Series (XL)

Kabelaar Ziggo breidt het aanbod van series in haar aanvullende pakket Ziggo Movies & Series (XL) in de maand april verder uit.

Game of Thrones

Zoals eerder bekend geworden is vanaf 15 april het achtste en laatste seizoen van de serie Game of Thrones van HBO exclusief te zien via Ziggo Movies & Series XL. Elke maandag wordt er een nieuwe aflevering van dit seizoen toegevoegd, een dag na de uitzending in de Verenigde Staten. Naast het nieuwe seizoen van Game of Thrones wordt het aanbod van Movies & Series in de maand april verder uitgebreid.

Veep en Barry

Ook de HBO-komedie Veep begint aan het laatste seizoen. Julia Louis-Dreyfus won meerdere Emmy Awards voor haar rol als (vice)president Selina Meyer. Seizoen 7 start op 1 april. En op 1 april start ook het tweede seizoen van Barry, een huurmoordenaar die zich aan amateurtheater waagt. Bill Hader won voor zijn rol in deze duistere HBO-komedie een Emmy Award.

Warrior

Vanaf 8 april is ook de dramaserie Warrior van HBO te zien via Ziggo. Dit misdaaddrama is gebaseerd op origineel materiaal van Bruce Lee over een jong vechtkunsten wonderkind in  Chinatown.

Gentleman Jack

In de HBO dramaserie Gentleman Jack vanaf 23 april, keert landeigenaresse en industrieel Anne Lister (Suranne Jones) in 1832 terug naar haar ouderlijk huis. Om het huis in zijn oude glorie te herstellen, moet ze haar kolenmijnen heropenen en trouwen. Maar Lister is niet van plan met een man te trouwen. Trouw aan haar eigen aard, is ze van plan met een vrouw in het huwelijk te treden.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=b5Dt-5Pv61Q