Ziggo voegt REVOLT toe aan digitale televisiepakket

Kabelaar Ziggo voegt per 1 november de muziekzender REVOLT toe aan haar digitale pakket TV Standaard. Daarnaast zijn er nog een aantal wijzigingen op komst per november.

REVOLT

Vanaf 1 november is REVOLT te vinden in HD-kwaliteit op kanaal 600 van het digitale pakket TV Standaard. “De hiphop- en lifestylezender van Sean Combs (alias Puff Daddy, P. Diddy en Diddy), komt naar Nederland en gaat de samenwerking aan met het Nederlandse hiphop label Top Notch. Op REVOLT zie je de grootste internationale en Nederlandse hiphopartiesten. REVOLT brengt je interviews, het laatste muzieknieuws, boeiende hiphopdocumentaires, live events en de beste muziekvideo’s van dit moment.“, aldus de kabelaar.

Wijzigingen

Door de komst van REVOLT vinden er aantal wijzigingen plaats in de kanaalnummers van het digitale televisiepakket. De wijzigingen vind je hier.  Daarnaast zal 538TV vanaf 31 oktober in HD-kwaliteit zijn te zien via de kabelaar.

Cartoon Network

De tekenfilmzender Cartoon Network maakt vanaf 1 november weer onderdeel uit van het pakket TV Standaard. De televisiezender Boomerang zal naast het aanvullende pakket Movies & Series XL ook te zien zijn in het aanvullende Ziggo Kids-pakket. Ziggo Kids is een gratis keuzepakket voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo.

Ziggo GO

Televisiezender E! is vanaf 31 oktober ook beschikbaar bij Ziggo GO. “E! houdt je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Hollywood en over de sterren. Daarnaast doet E! verslag van de grootste filmpremières en zie je de laatste ontwikkelingen in de mode uit Hollywood.”, aldus de aanbieder.

Eerder was al bekend geworden dat CBBC en BBC Four/Cbeebies per 1 november uit het aanbod van de kabelaar verdwijnen.