Ziggo voert wijzigingen door in aanbod digitale televisie

Ziggo heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar digitale televisie aanbod. Zo wordt onder andere de muziekzender REVOLT toegevoegd aan het aanbod.

REVOLT

Per vandaag is de muziekzender REVOLT te zien via het digitale basispakket (TV Standaard) van Ziggo op kanaal 600 in HD-kwaliteit. “De hiphop- en lifestylezender van Sean Combs (alias Puff Daddy, P. Diddy en Diddy), komt naar Nederland en gaat de samenwerking aan met het Nederlandse hiphop label Top Notch. Op REVOLT zie je de grootste internationale en Nederlandse hiphopartiesten. REVOLT brengt je interviews, het laatste muzieknieuws, boeiende hiphopdocumentaires, live events en de beste muziekvideo’s van dit moment.“, aldus de kabelaar.

Wijzigingen

Door de komst van REVOLT vinden er aantal wijzigingen plaats in de kanaalnummers van het digitale televisiepakket. De wijzigingen vind je hier.

Cartoon Network

De tekenfilmzender Cartoon Network maakt vanaf 1 november weer onderdeel uit van het pakket TV Standaard. De televisiezender Boomerang zal naast het aanvullende pakket Movies & Series XL ook te zien zijn in het aanvullende Ziggo Kids-pakket. Ziggo Kids is een gratis keuzepakket voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo.

Ziggo GO

Televisiezender E! is sinds 31 oktober ook beschikbaar bij Ziggo GO. “E! houdt je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Hollywood en over de sterren. Daarnaast doet E! verslag van de grootste filmpremières en zie je de laatste ontwikkelingen in de mode uit Hollywood.”, aldus de aanbieder.

CBBC en BBC Four/Cbeebies

De doorgifte van de Engelse publieke televisiezenders CBBC en BBC Four/Cbeebies wordt gestaakt. Het stoppen van de doorgifte van de twee zenders van de BBC heeft te maken met een nieuw contract dat Ziggo en de BBC zijn overeengekomen. “Klanten van Ziggo kunnen uiteraard nog wel genieten van alle overige zenders van de BBC: BBC One, BBC Two, BBC First, BBC Entertainment, BBC World News en de BBC-radiozenders.“, aldus de kabelaar.