Ziggo zet ‘feel-good zenders’ in de spotlight

Kabelaar Ziggo zet in de maand juni de televisiezenders MyZen TV, Food Network, Fine Living en Travel Channel open voor alle abonnees met digitale kabeltelevisie. Deze feel-good zenders zijn de zenders van de maand.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender of meerdere zenders die normaal alleen in een aanvullende pakket is/zijn te zien.

Ziggo

Ziggo biedt in de maand juni de televisiezenders MyZen TV (kanaal 134), Food Network (Kanaal 138), Fine Living (Kanaal 139) en Travel Channel (kanaal 210) aan als zenders van de maand. De zenders zijn normaal alleen te zien met een aanvullende Movies & Series XL-abonnement. Een smartcard is wel nodig om de zenders te ontvangen.

KPN

Bij aanbieder KPN is de televisiezender RTL Lounge de zenders van de maand. De zender is de hele maand te zien op kanaal 23 via KPN Interactieve Televisie. Ook bij aanbieder SKV uit Veendam is RTL Lounge de zender van de maand.

Caiway

Bij aanbieder Caiway is de televisiezender Comedy Central Extra de zender van de maand in juni. De zender is de hele maand gratis te zien via kanaal 13. Normaal is de zender onderdeel van het digitale Pluspakket.

Kabelnoord

Bij aanbieder Kabelnoord is Horse Horse & Country TV de zender van de maand in juni. De zender is te zien via kanaal 13. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het pluspakket Familie.