Zwarte Cross live te volgen via radio, televisie en Internet

Tot en met zondag vindt de 22e editie van het Zwarte Cross Festival plaats. Het festival is uitverkocht maar uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

Crosswedstrijd

Het festival dat in 1997 begon als een crosswedstrijd in Hummelo is meer dan 20 jaar later uitgegroeid tot een groot muziekevenement in Lichtenvoorde waar vorig jaar meer dan 220.000 bezoekers op afkwamen. Het festival is een feest met motorcross, stunts, humor, theater en spektakel.

Programmering

Naast motorcross en stunts, staat het festival bekend om humor, theater, muziek en spektakel. Het festival heeft meer dan 25 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering.

Regio 8 en Omroep Gelderland

Streekomroep REGIO8 en Omroep Gelderland zijn vier dagen lang aanwezig op de Zwarte Cross 2019. “We houden je op de hoogte van de motorcross, de muziek en de opmerkelijke festivalgangers. Zo ben je dichterbij de Zwarte Cross dan ooit en geniet je vanuit huis mee van het festivalleven.”, aldus de omroepen.

De presentatie is in handen van Lisanne Halleriet (REGIO8) en Frank Oosterwegel (Omroep Gelderland). Meer informatie via REGIO8.