Daan Hartgers komt Groot Nieuws Radio versterken

Groot Nieuws Radio krijgt een nieuwe presentator: Daan Hartgers. Hartgers is momenteel nog werkzaam bij de regionale radiozender Omroep Gelderland.

Lunchroom

Vanaf juni gaat Hartgers het programma Lunchroom presenteren op Groot Nieuws Radio. Hij neemt het stokje over van Laurens van de Kraats. Kraats presenteert sinds kort het programma De Dag Van Vandaag.

Ervaring

Eind vorige maand zetten directeur Wilfred Hardeman, eindredacteur Maurits Reijnoudt en Daan hun handtekening onder de overeenkomst. Hij is nu nog te horen op Omroep Gelderland en werkte daarvoor bij de Evangelische Omroep. Hij neemt 30 jaar ervaring mee naar Veenendaal, samen met passie voor muziek.

“Unieke omroep”

Groot Nieuws Radio ken ik vanaf het begin en ik heb deze omroep altijd belangstellend gevolgd. Een unieke omroep, met doelen voor ogen, het hoofd in de hemel en met de voeten in de aarde. Hemel en aarde ontmoeten elkaar middels gesprekken en natuurlijk muziek. Prachtig. Ik vind het een voorrecht om hieraan mee te mogen werken en radio maken, heerlijk. Ik heb er zin in!”, aldus Hartgers.

Audio: