100% NL komt met nieuwe online radiozender 100 %NL Carnaval

Per vandaag, zaterdag 11 november, heeft radiozender 100 %NL een nieuwe online radiozender gelanceerd: 100 %NL Carnaval.

Elfde van de Elfde

Het is niet geheel toevallig dat de nieuwe online radiozender 100 %NL op “de elfde van de elfde” wordt gelanceerd. Dit is de dag waarop het carnavalsseizoen wordt geopend en waarop de Raden van Elf voor het eerst vergaderen over het komende carnaval. Reden voor 100% NL om een speciale carnavalszender te lanceren op deze dag.

“Prachtig feest”

Ronald Sebök, Station Director van 100% NL in een persbericht over de online radiozender: “Carnaval is een prachtig feest. Een groot deel van Nederland staat op zijn kop en gaat met een grote glimlach de polonaise in. Met 100% NL Carnaval wordt het feest nog veel gezelliger en is via de website en de 100% NL app altijd en overal te beluisteren. Zorg zelf voor knalgele kousen, gouden bril, oranje hoed, confetti en ga los!

Luisteren.

Op de nieuwe online radiozender is de hele dag door een “mix van de leukste en gezelligste carnaval krakers van nu en vroeger” te horen aldus de radiozender. De radiozender is net als de themakanalen Feest, Liefde en Non-Stop te horen via Internet en de app van de radiozender.