100%NL komt met online radiozender 100% NL Sinterklaas

De commerciële radiozender 100% NL heeft een nieuwe tijdelijke themazender op Internet gestart: 100% NL Sinterklaas.

Sinterklaas

De themazender 100% NL Sinterklaas staat geheel in het teken van Sinterklaas en zijn pieten. De hele dag door hoort de luisteraar een mix van Sinterklaasliedjes van nu en de traditionele liedjes van vroeger. Het nieuwe online radiostation is te beluisteren via de 100% NL website en via de 100% NL app.

“The place to be”

Ronald Sebök, Station Director van 100% NL: “100% NL is the place to be voor Sinterklaas. Komende weken rijden wij door heel Nederland met  chocoladeletters en strooien wij met cadeaus. Het nieuwe online radiostation 100% NL Sinterklaas is ideaal om alvast in de stemming te komen voor de gezelligste familie-avond van het jaar.”

Themazenders

Naast 100% NL Sinterklaas is de radiozender ook actief met de themazenders Feest, Liefde, Non-stop en Carnaval. Deze laatste online radiozender is vorige week van start gegaan. Een overzicht van de online themazenders van 100% NL vind je hier.

Naast 100% NL Sinterklaas is ook Sky Radio actief met een speciale pop-up zender met Sinterklaas-muziek. Daarnaast zijn er ook diverse online radiozenders actief zoals Sinterklaas FM en Sinterklaas Radio. Via Stingray Music is via de kabelnetten van onder andere Ziggo en KPN ook een speciale radiozender te ontvangen met Sinterklaas-muziek.