100%NL start online radiozender Dutch Valley Radio

De commerciële radiozender 100%NL start maandag 17 april een nieuwe online themazender: 100%NL Dutch Valley Radio. Op de radiozender zijn onder andere artiesten te horen die ook zullen optreden op het Dutch Valley-festival op 20 augustus aanstaande.

Vijfde online themazender

Dutch Valley Radio is na Dance, Feest, Liefde en Groots met een zachte G het vijfde online themakanaal van de commerciële radiozender 100%NL. De uitzendingen van de nieuwe radiozender gaan maandag officieel van start maar zijn al te beluisteren via Internet. Bij de radiozender maak je vanaf maandag ook kans op kaarten voor de zogenaamde exclusieve ‘mini-concerten’ van Wolter Kroes, de 3JS, Lange Frans of Xander de Buisonjé.

Meer dan 115 artiesten

Het festival zelf vindt plaats op zaterdag 20 augustus aanstaande. Het festival dat wordt gehouden in Spaarnwoude biedt die dag optredens van meer dan 115 artiesten verdeeld over negen podia. Op de mainstage treden namen op als De Jeugd van Tegenwoordig, Within Temptation, Het Goede Doel en de 3JS. Daarnaast  is er volgens de organisatie een grote mystery act, welke eind juni bekend wordt gemaakt.

16e edtitie

Het is dit jaar de 16e editie van Dutch Valley. Door de jaren heen is het festival in Spaarnwoude uitgegroeid tot een festival met 35.000 bezoekers. Radiozenders 100%NL en Radio 10 zijn partner van het festival.

Groots met een zachte G

Eind februari werd door de commerciële radiozender 100%NL het digitale station ‘Groots met een zachte G’ gelanceerd . Op het digitale station zijn platen te horen die persoonlijk door Guus Meeuwis zijn uitgezocht.  Alle themazenders van 100%NL zijn eenvoudig te beluisteren via deze website.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.