192TV vanaf 1 juli via Canal Digitaal en Online.nl beschikbaar

Vanaf 1 juli zal 192TV aan het zenderaanbod van Canal Digitaal en Online.nl worden toegevoegd.

Ook bij TV Vlaanderen

De komst van de televisiezender is het resultaat van een overeenkomst tussen de zender en M7 Group, de Luxemburgse eigenaar van Canal Digitaal en Online.nl. Naast Canal Digitaal en Online.nl zal de zender in Vlaanderen te zien zijn via aanbieder TV Vlaanderen.  TV Vlaanderen is ook onderdeel van M7 Group. Bij alle genoemde providers komt de zender in het Basispakket.

192TV is een zender die 24 uur per dag ‘gouwe ouwe’ muziek uitzendt; clips en TV-optredens van legendarische artiesten uit de jaren ’50, ’60 en ’70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren ’80, ’90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij.

“Blij”

Bert van Breda, Directeur 192TV: “We zijn blij voor alle Canal Digitaal en Online.nl abonnees dat ze nu ook onze zender kunnen ontvangen. Voor alle ‘gouwe ouwe’ liefhebbers in het buitengebied en op vakantielocaties is dit natuurlijk de ultieme ontspanning. Velen daarvan waren al op prille leeftijd 192TV fan en we zijn blij dat wij ze weer op hun wenken kunnen bedienen.”

“Lang gekoesterde wens”

Bill Wijdeveld, VP Business Development M7 Group: “De komst van de zender is een lang gekoesterde wens van vele Canal Digitaal en Online.nl abonnees. Met haar unieke mix van gouwe ouwe muziek en nostalgie vormt 192TV een aantrekkelijke aanwinst voor ons programma-aanbod en we zien uit naar een mooie en langdurige samenwerking.”

Per 1 juli

192TV zal vanaf 1 juli via de volgende pakketten en kanaalnummers te zien zijn via CanalDigitaal / BasisHD, kanaalnummer 54,  Online.nl (Basispakket) kanaalnummer 84 en TV VLAANDEREN: Basic, kanaalnummer 47. M7 Group is met haar aanbieders Canal Digitaal en Online.nl één van de laatste aanbieders in Nederland die overgaat tot doorgifte van 192TV.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.