Reünieweek Radio Westland gestart

microfoonVandaag start de reünieweek van Radio Westland. Tot en met 29 november is het station weer te beluisteren op de kabelfrequentie 88.9 MHz in het Westland. 

Deze commerciële radiozender zond van 1996 tot en met 2004 uit op de kabel in het Westland. Eind 2004 werden de uitzendingen stopgezet nadat de toenmalige eigenaar van Radio Westland, kabelaar CAIW, geen toekomst meer zag voor de radiozender. Het station heeft daarna nog een tijdje onder de naam ‘Way FM’ uitgezonden op de kabel in het Westland.

Tien jaar na het stopzetten van de uitzendingen van Radio Westland komt er een reünieweek.Tot en met 29 november is het station weer te beluisteren op de kabelfrequentie 88.9 MHz.

De radiostudio is opgebouwd in de 3 Winckels aan de Dijkweg 3 in Naaldwijk. Hier vandaan is het station een week lang 24 uur per dag te beluisteren via de kabelfrequentie 88.9 MHz. en via het internet (http://www.radiowestland.com).

Naast live radio, met de oude vertrouwde programma’s staat er nog veel meer op het programma in deze reünie week. Er komt o.a. een poppodium, waar in de avonduren bands uit de regio een optreden zullen verzorgen. “Het beloofd een groot muzikaal feest te worden waarbij het publiek de hele dag, tijdens de radio-uitzendingen en ’s avonds tijdens de optredens, is uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen.”, aldus een medewerker van Radio Westland.

Interview met Jos Vermeer van Radio Westland over de reunieweek (via Medialand/Alphen Stad FM)