3FM komt met nieuwe programma’s

3fmVanaf september veranderd er wat in de programmering op 3FM. Rámon Verkoeijen krijgt namelijk op de late zaterdagavond een eigen radioprogramma: ‘Rámon, met een streepje op de A’. Sander Hoogendoorn neemt de Freaknacht over van Giel Beelen

en Lieke Veld gaat een extra nachtelijke uitzending van haar programma Lieke doen.

‘Rámon, met een streepje op de A’
‘Rámon, met een streepje op de A’ is vanaf 14 september iedere zaterdag tussen 22.00 en 00.00 uur te horen. In dit programma brengt Rámon een soort Facebook op de radio: waar is iedereen en wie heeft de leukste zaterdagavond? Natuurlijk afgewisseld met heel veel dansbare muziek. Rámon: “Het wordt ouderwets in pyjama en met nat gekamde haartjes voor de radio zitten. Wist je trouwens dat ik mijn lakschoenen ook nog eens op de maat kan bewegen?” Rámon is naast zijn zaterdagavondprogramma ook nog steeds iedere zaterdag en zondag tussen 12.00 en 15.00 uur te horen in Timur Open Radio.

Sander Hoogendoorn in de Freaknacht
Sander Hoogendoorn hoor je vanaf 6 september iedere nacht van vrijdag op zaterdag in de Freaknacht tussen 01.00 tot 04.00 uur. In de Freaknacht kan alles gebeuren. Geen playlist, geen vaste items, geen geplande interviews. Het is één grote speeltuin waarin Sander precies kan doen waar hij zin in heeft. Het programma wordt ook live uitgezonden op Nederland 3. Sander: “Ik ben in de nacht begonnen op 3FM en ik vond het wel weer tijd om terug te gaan naar m’n roots! De Freaknacht is voor mij de ultieme uitdaging om mooie, spannende en vooruitstrevende radio en tv te maken.” Naast de Freaknacht blijft Sander gewoon iedere zaterdag en zondagochtend De CroisSanderShow presenteren. Slapen doet hij wel een andere keer.

Lieke Veld op dinsdag- en woensdagnacht
Lieke is vanaf 3 september ook op dinsdagnacht van 01.00 tot 04.00 uur te horen op 3FM. Lieke is vanuit BNN University klaargestoomd voor het echte werk op 3FM. Sinds begin vorig jaar heeft ze iedere woensdagnacht van 01.00 tot 04.00 haar eigen programma Lieke, waarin ze luisteraars met veel muziek en verrassende gesprekken de nacht door helpt. Lieke: “Ik ben heel blij dat ik nog meer radio kan maken voor BNN op 3FM! Of zoals Neil Armstrong zou zeggen: “That’s one small step for a woman, one giant leap for mankind.”” (Persbericht)