NPO 3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn

Het Glazen Huis van NPO 3FM staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. NPO 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. Op NPO 3FM verraste 3FM dj Michiel Veenstra zojuist een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad in december 2017. Naast Apeldoorn was ook mediastad Hilversum in de race voor de editie van Serious Request in 2017.

“Heerlijk vooruitzicht”

Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren. Ik ben opgegroeid in Doetinchem, dus ik weet hoe gul, trots en enthousiast de regio is en dat Gelderlanders als geen ander in staat zijn om veel mensen samen te brengen. Samen met de stad, de provincie en alle inwoners gaat NPO 3FM in 2017 het avontuur aan dat 3FM Serious Request heet. Maar eerst gaan we full speed richting Breda voor de editie van 2016.”

3FM Serious Request

Van 18 tot en met 24 december komt Nederland in actie voor 3FM Serious Request, de jaarlijkse actie van NPO 3FM. De dagen voor kerst vraagt de publieke jongerenzender aandacht voor een stille ramp.  In 2015 bracht de actie €8.466.249 euro op, waarmee het Rode Kruis een verschil kan maken in de toekomst van jongeren in conflictgebieden.

Internationaal

Internationale radiostations uit Wallonië, Oostenrijk, Letland, Zweden, Zwitserland en Roemenië sluiten zich dit jaar bij de actie aan. In 2016 staat het Glazen Huis in Breda, om aandacht te vragen voor kinderen die sterven aan longontsteking.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.