40UP Radio komt met vernieuwde programmering

De radiozender 40UP Radio komt vanaf vandaag, zaterdag 13 januari, met een nieuwe programmering en nieuwe presentatoren.

Harry de Winter

40UP Radio is opgericht door Harry de Winter in 2015 en sinds mei 2016 zijn er gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender. Bekende dj’s zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg draaien favoriete muziek uit hun eigen collectie, albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten. De programma’s van de radiozender zijn in de avonduren ook te horen via de regionale omroep NH in Noord-Holland via FM en DAB+.

Programmering

Per vandaag voert de radiozender een aantal wijzigingen door in haar programmering. Zo gaat Adeline van Lier afwisselend met An Dodeman de zaterdagavond van 22:00-23:00 uur vullen met haar programma Adeline Draait Weer.

Jean-Pierre Geelen

Vanaf dinsdag 16 januari is Jean-Pierre Geelen te horen op 40UP Radio met zijn programma Gevoelige Snaren. Jean-Pierre bekend als mediacriticus van de Volkskrant, maar tegenwoordig de Ombudsman van de Volkskrant, draait elke dinsdag van 21:00-22:00 uur muziek die hem raakt. Jean Pierre komt op de plek van Petra Possel die door haar drukke agenda gestopt is met haar programma.

On Top of Blues

Nieuw op de vrijdagavond is het programma On Top Of Blues met Ingrid Bosch en Marijn Ooijman, de samenstellers van de Blueskrant. “Zij conformeren zich niet aan één bepaalde stijl maar hebben in de breedste zin van het woord een eigenzinnige kijk op blues en de invloeden van de blues. Blues, Roots, Americana, Rock, Bluegrass, Folk, R&B, Funk: het komt allemaal aan bod.”, aldus de Blueskrant over het programma. Dit programma hoor je elke vrijdagavond van 20:00-21:00 op 40UP Radio.

Luisteren

40UP Radio is wereldwijd te beluisteren via Internet. In de avonduren is de programmering van de radiozender ook te beluisteren via NH Radio. NH Radio is in de regio Noord-Holland te beluisteren via FM en in delen van Nederland via DAB+. NH Radio zendt via DAB+ zowel uit via de regionale netwerken op kanalen 8A en 9D en in delen van Nederland via het netwerk van MTVNL.

Daarnaast wordt NH Radio aangeboden via diverse digitale televisie-aanbieders. Zo is de regionale radiozender bij Ziggo te horen in het digitale basispakket op kanaal 826.

Tags voor dit artikel