40UP Radio krijgt bereik via FM en DAB+ dankzij NH Radio

De online zender 40UP Radio is vanaf 4 september, met haar avondprogrammering ook in delen van Nederland in de ether te horen dankzij de regionale omroep NH Radio.

Nieuwe programmering

NH Radio, de regionale omroep voor Noord-Holland, gaat maandag van start met een nieuwe programmering. In deze nieuwe programmering worden elke dag vanaf 21.00 uur de programma’s van de online radiozender 40UP Radio overgenomen.

Harry de Winter

40UP Radio is opgericht door Harry de Winter in 2015 en sinds mei vorig jaar zijn er gepresenteerde programma’s te horen op de radiozender. Bekende dj’s zoals Mart Smeets, Johan Derksen, Robert ten Brink, Vincent van Engelen, Leo van der Goot, Stan Rijven, Felix Rottenberg en Marc Stakenburg draaien favoriete muziek uit hun eigen collectie, albumtracks en nummers van tijdloze en nieuwe artiesten.

FM en DAB+

Overdag zendt de online radiozender non-stop muziek uit. De gepresenteerde avondprogrammering is vanaf maandag niet alleen meer via Internet te beluisteren maar ook via de etherfrequenties van NH Radio zowel via FM als DAB+.

“Prachtige uitbouw”

Harry de Winter is blij met de samenwerking: “We zijn ruim een jaar geleden begonnen met 40UP Radio, een station met muziek waar ik persoonlijk, en heel veel mensen met mij, graag naar luisteren. De samenwerking met NH Radio is een prachtige uitbouw van ons station en voor de presentatoren een mooi podium om hun persoonlijke muzieksmaak te delen met de luisteraars in Noord Holland”.

Luisteren

NH Radio is in de regio Noord-Holland te beluisteren via FM en in delen van Nederland via DAB+. NH Radio zendt via DAB+ zowel uit via de regionale netwerken op kanalen 8A en 9D en in delen van Nederland via het netwerk van MTVNL. 40UP Radio is te beluisteren via Internet.