51e Gouden Televizier-Ring Gala live bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond is vanaf 20.30 uur de 51e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala live te volgen bij de AVROTROS op NPO 1. Het gala wordt dit jaar voor het eerst gehouden op een andere locatie: De Heineken Music Hall. Het gala wordt gepresenteerd door Jan Smit en Art Rooijakkers.

Locatie

De afgelopen jaren was Koninklijk Theater Carré de plek waar de belangrijkste televisieprijs werd uitgereikt. Ditmaal is dat de Heineken Music Hall. “De HMH is een stuk ruimer dus er is ruimte voor publiek. En dat is natuurlijk extra leuk omdat de Gouden Televizier-Ring een publieksprijs is.”, aldus de organisatie.

Winnaar

Alleen de winnaar van de Gouden Televizier-Ring 2016 is nog niet bepaald. Tijdens de uitzending kun je, op aangegeven momenten door de presentator, via telefoon en online een stem uitbrengen op één van de genomineerde tv-programma’s. Meer informatie over het stemmen vind je hier.

“Uitreikers”

Nog lang niet alle uitreikers zijn bekend, maar zeker is dat actrice Famke Janssen de Zilveren Televizier-Ster Acteur uitreikt. Die prijs wordt voor het eerst uitgereikt en gaat naar Achmed Akkabi, Thom Hoffman of Victor Reinier. Hardloper Churandy Martina reikt de Zilveren Televizier-Ster uit aan de beste presentator van het afgelopen jaar. Art Rooijakkers, Humberto Tan en Johnny de Mol maken kans op die prijs.

Aan Albert Verlinde de eer om Televizier Talent Award uit te reiken aan: Philippe Geubels, Pip Pellens of Gwen van Poorten. Het gala heeft ook een topoptreden geregeld van popsensatie Dua Lipa.

Rode loper

Het gala zal dit jaar voor het eerst vooraf worden gegaan door een zogenaamde “rodelopershow”. De show is te volgen via Internet. Actrice Victoria Koblenko en Streetlab-presentator Daan Boom praten vanaf 19.45 uur met de Ring-genomineerden over hun verwachtingen en willen van alle vrouwelijke BN’ers weten ‘van wie’ hun black tie-outfit is. De Televizier-Ring Red Carpet Show 2016 is een samenwerking met RTL en RTL Boulevard en is vanavond van 19.00 tot 20.15 uur, te volgen via Televizier.nl

Alle genomineerden vind je hier.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.