Het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala live bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond is het 52ste Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. Het uitreiken van “de ringen” wordt live uitgezonden door de AVROTROS op NPO 1. De live-uitzending begint om 21.00 uur op NPO 1.

Ringen

Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala worden de Ring, de Zilveren Sterren, Talent Award en Gouden Stuiver uitgereikt.

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers presenteert het gala vanuit de AFAS Live deze keer alleen, omdat Jan Smit met Beste zangers vanaf de genomineerdenbank zal toekijken. Voor Arjen Lubach wordt het een spannende avond. Hij is naast de Ring namelijk ook nog genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster, samen met Beau van Erven Dorens en Wilfred Genee. Bij de vrouwen zijn dit Eva Jinek, Floortje Dessing en Geraldine Kemper.

Jan Smit

Vaste presentator Jan Smit is er niet bij. Dat komt omdat zijn programma Beste zangers samen met Expeditie Robinson en Zondag met Lubach is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring en om elke schijn van partijdigheid te voorkomen heeft Jan zich teruggetrokken.

Uitreikers

Martin Koolhoven reikt de Talent Award uit aan Anna Nooshin, Marieke Elsinga of Özcan Akyol. De regisseur weet hoe het is om te winnen, hij ging onlangs met zes Gouden Kalveren naar huis op het Nederlands Filmfestival voor zijn film Brimstone.
Liveblog

Liveblog

Omroep AVROTROS houdt ook dit jaar weer een liveblog bij van de uitzending waarin de leukste momenten, de mooiste foto’s en alle info over de winnaars van het 52e Gouden Televizier-Ring Gala voorbij komen.

Sociale media:

https://twitter.com/TelevizierRing/status/917663568736194560