538 Non Stop vervangt Juize op DAB+

Vanaf zondag 1 november is de zender 538 Non Stop naast Internet ook te horen in de digitale ether via DAB+. De doorgifte van Juize via DAB+ wordt dan gestaakt. Dit bericht 538 Groep, eigenaar van beide radiozenders, in een persbericht.

“Wens van luisteraars”

De 538Groep heeft met deze distributie-uitbreiding naar DAB+ gehoor gegeven aan de wens van vele radioluisteraars aldus het bedrijf via een persbericht. 538 Non Stop is op dit moment via internet te ontvangen. Dave Minneboo, Programma Directeur 538Groep: ‘Met 538 Non Stop vullen we duidelijk een behoefte in die er is onder DAB+ luisteraars. Uit onderzoek weten we dat ook DAB+ luisteraars naar meerdere stations luisteren en hiertussen switchen, op verschillende momenten van de dag. Mede hierom heeft de 538Groep al jaren de strategie om meerdere substations onder haar merken 538 en SLAM! te voeren’.

Doorgifte Juize gestaakt

538 Non Stop op DAB+ komt in de plaats van de zender Juize op DAB+, omdat er niet genoeg frequentieruimte is om beide stations door te geven. Juize zal wel via internet te beluisteren blijven en op zondagavond tussen 20.00 en 24.00 uur op SLAM!. Naast Radio 538 en 538 Non Stop is Radio 538 Groep ook actief met de radiozender SLAM! op DAB+. Daarnaast wordt er frequentieruimte op DAB+ verhuurd aan Efteling Kids Radio. Er wordt landelijk uitgezonden via kanaal 11C

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.