6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde van start op SBS6

Vanaf vandaag is elke werkdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur 6 Inside te zien op SBS6. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh en Albert Verlinde.

Actualiteit

Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield. De Insiders duiden de actualiteiten die worden behandeld en geven hierbij hun vakkundige mening. Insider Albert Verlinde zit iedere uitzending aan tafel, de aanwezigheid van de andere Insiders hangt samen met de actualiteit van de dag.

Insiders

Insiders voor het programma zijn onder andere stylist Fred van Leer, advocaat Sébas Diekstra, misdaadjournalist Mick van Wely, sportjournaliste Hélène Hendriks en mediakenner Rob Goossens.

“6 Inside zegt wat iedereen denkt”

Jan Versteegh over het nieuwe programma: “6 Inside zegt wat iedereen denkt. Het is een vrolijk, dynamisch begin van de avond, waarin Albert en ik en twee dagelijks wisselende insiders alle actualiteiten op het gebied van entertainment, (social) media, lifestyle, crime, mode en royalty bespreken.”

Albert Verlinde vult aan: “De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel.”

6 Inside is vanaf vanavond,  maandag 7 januari elke werkdag van 18.00 tot 19.00 uur te zien bij SBS6.