70 jaar Arbeidsvitaminen bij NPO Radio 5

Vandaag, vrijdag 19 februari, viert het radioprogramma Arbeidsvitaminen haar 70e verjaardag. Dit feestje wordt gevierd bij de AVROTROS op NPO Radio 5.

Langstlopende radioprogramma

Arbeidsvitaminen bestaat sinds 19 februari 1946, waarmee het het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld is en aldus op 1 mei 2006 een vermelding in het Guinness Book of Records verkreeg. De bedenker van Arbeidsvitaminen was oud-programmaleider Jaap den Daas van de AVRO. Het programma was lange tijd te horen op Radio 3/3FM maar sinds september 2010 is het programma verhuist naar NPO Radio 5 en elke werkdag te horen tussen 10.00 – 12.00 uur.

Presentatoren

Het programma is onder meer gepresenteerd door Meta de Vries, Hans van der Togt, Bas Westerweel,Aldith Hunkar, Hans Schiffers en Gerard Ekdom. Jan Steeman presenteert sinds 2010 het programma op NPO Radio 5.

70 jaar

Vandaag wordt de 70e verjaardag gevierd van het radioprogramma op NPO Radio 5. Oud-presentatoren van de Arbeidsvitaminen, Hans Schiffers en Gerard Ekdom, presenteren deze speciale editie. NPO Radio 5 is te ontvangen via DAB+, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Foto’s

In 2011 vierde het radioprogramma haar 65e verjaardag. Van die dag zijn een groot aantal foto’s gemaakt. Deze zijn te vinden via de website van de AVROTROS.

Video:

Promo Arbeidsvitaminen op 3FM / Gerard Ekdom

https://www.youtube.com/watch?v=W93oneuzgto

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.