Aandacht bij RTV Oost voor degradatiestrijd FC Twente

Regionale omroep RTV Oost besteedt vandaag, zondag 29 april, aandacht aan de degradatiestrijd die FC Twente voert om in de Eredivisie te blijven. Er is een live-verslag van de wedstrijd Vitesse – FC Twente en een uitgebreide nabeschouwing op deze wedstrijd.

Degradatie mogelijk

FC Twente kan zondag degraderen uit de eredivisie. Als de ploeg verliest bij Vitesse is degradatie een feit, bij een gelijkspel of zege is Twente afhankelijk van de resultaten van Sparta en Roda JC.

Live verslag

Bij RTV Oost is er zondag uitgebreid aandacht voor de wedstrijd van FC Twente, maar ook PEC Zwolle en Heracles Almelo komen aan bod. De wedstrijd van de Enschedeërs wordt vanaf 14.30 uur in zijn geheel op Radio Oost uitgezonden en op TV is het radioverslag te zien met beelden uit Arnhem en de binnenstad van Enschede.

De Oosttribune

Direct na het laatste fluitsignaal is er een extra uitzending van het sportprogramma De Oosttribune met presentator Bert Eeftink en analist Jan van Staa. Daarin de reacties van de spelers, trainer en supporters na afloop van het duel.

Radio Oost

Radio Oost is de regio rond Overijssel te ontvangen via FM en/of DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd op Internet.

TV Oost

TV Oost is te ontvangen via diverse digitale tv-aanbieders. Zo is de zender bij kabelaar Ziggo te zien via kanaal 704 van het digitale basispakket. Wereldwijd is de zender te zien via Internet.

Sociale media: