Aandacht voor Nijmeegse Vierdaagse op landelijke media

Vandaag is de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse begonnen. Diverse landelijke radio- en televisiezenders besteden aandacht aan dit evenement.

NPO 1

Omroep KRO-NCRV gaat van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli ‘Het gevoel van de Vierdaagse’ uitzenden. Dit is een afwisselend programma waarin Fons de Poel en
Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het wandelevenement. Dit keer wordt er dagelijks 45 minuten verslag gedaan vanuit Nijmegen. De uitzending begint dagelijks rond 19.10 uur op NPO 1.

NPO Radio 2

NPO Radio 2 doet verslag van de 102e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. KRO-NCRV DJ Ruud de Wild gaat met zijn programma De Wild in de Middag op zoek naar verhalen van wandelaars, het publiek en het evenement.

Ruud de Wild: “De Nijmeegse Vierdaagse fascineert mij al jaren. De sfeer die de stad ademt tijdens dit grote wandelevenement vind ik echt te gek. Wat motiveert al die duizenden mensen om vier dagen achter elkaar kilometers te wandelen? Ik ben benieuwd naar dit antwoord!

Verhalen

Ruud en zijn team gaan dit jaar op zoek naar prachtige verhalen van het publiek en de wandelaars. Ook loopt DJ Frank van ’t Hof voor de derde keer mee met de Nijmeegse Vierdaagse en doet hiervan dagelijks verslag op NPO Radio 2. Uiteraard gaat Ruud ook met hem in gesprek over wat hij meemaakt onderweg en wat zijn ervaringen zijn.

Lokale en regionale media

Ook diverse lokale en regionale radio- en televisiezenders besteden aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse

Sociale media: