Aankomst Oranje live op TV Rijnmond

rtvrijnmondHet Nederlandse voetbalteam landt vanmiddag om half vijf op vliegveld Rotterdam The Hague Airport. De regionale televisiezender TV Rijnmond zendt de aankomst live uit.

 

De selectie keert terug uit Brazilië. Daar won Oranje zaterdagavond de troostfinale tegen het gastland, om de derde plaats van het WK 2014 met 3-0.

Het team reist na aankomst op het vliegveld naar Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, waar staf en spelers afscheid van elkaar nemen.

De directie van Rotterdam The Hague Airport raadt supporters af om naar het vliegveld te komen. De spelers van Nederland zouden namelijk meteen na de landing doorrijden naar Noordwijk.  ‘Ze komen met het vliegtuig aan en stappen direct in de bus die bij de trap klaar staat. Er valt dus niet veel te zien,’ aldus woordvoerder Desiree Breedveld in het Algemeen Dagblad. Fans die vanaf het terras van het vliegveld hopen een glimp op te vangen van de succesvolle internationals, moet zij ook teleurstellen. Het vliegtuig landt namelijk niet voor  de terminal maar op een zijplatform.

TV Rijnmond hoopt de landing zo goed mogelijk in beeld te brengen. TV Rijnmond is te ontvangen via diverse (digitale) televisiepakketten en wereldwijd via Internet: http://www.rijnmond.nl/live/tv/overlay