Actiedag lokale omroepen voor Stichting Living Memories succes

De actiedag voor Stichting Living Memories waar onder andere zes lokale omroepen uit Noord-Holland aan meewerkte is volgens de organisatoren een succes geworden.

“Ruim boven de 13.000 euro”

Samen is er inmiddels meer dan 11.500 euro opgehaald. Dit bedrag is een voorlopige telling. De verwachting is dat de dagopbrengst ruim boven de 13.000 euro uit komt. Naast de zes lokale omroepen deden ook een 30-tal sporters, honderden kinderen, tientallen wandelaars mee

Nooit verwacht

Thinka Sanderse, oprichter van de stichting: “Ik had nooit verwacht dat we zo ver zouden komen. Met de stichting zijn we na 11 maanden op een plek waarvan ik dacht dat we daar over vijf jaar pas zouden zijn. En wat er vandaag is neergezet is echt ongelofelijk en hartverwarmend.

Zes omroepen

In een samenwerking tussen de lokale radiozenders Radio Aalsmeer, RTV Amstelveen, Jamm FM, Rick FM, en MeerRadio en de ziekenomroep Radio Tulipa, werd er een marathonuitzending van 12 uur gemaakt. Hierin konden muzieknummers aangevraagd worden, waar men een mooie herinnering aan had. Ook was er een team van verslaggevers dat de hele regio is door gegaan om geld op te halen door klusjes te doen.

Meerdere acties

Een van de andere grote acties was de Spinning Marathon. Maar liefst 15 spinningteams hebben 10 uur lang gefietst. Sommige deelnemers deden dit in hun eentje. Alleen al de spinners haalden bijna €7000,- op. Daarnaast waren er vele andere acties waarmee duizenden euro’s zijn opgehaald. Onder andere een sponsorloop van kinderen, een wandeltocht, plantjes verkoop door basisscholieren, een Body Bootcamp en een workshop krachtstokjes maken voor kinderen.

Over de stichting

Stichting Living Memories biedt terminaal zieke kinderen tot 18 jaar de mogelijkheid kosteloos hun levensverhaal vast te leggen. Door middel van een video- of audioportret, professioneel opgenomen en gemonteerd.

Sociale media: