videoland

Actiethriller-serie Condor exclusief te zien bij Videoland

De nieuwe Amerikaanse actiethriller-serie ‘Condor’, gebaseerd op ‘Six Days of the Condor’ van James Grady, is vanaf vandaag, 26 september, exclusief te zien bij Videoland.

Onvoorspelbaar

De serie Condor, met onder meer Brendan Fraser, William Hurt, Max Irons en Mira Sorvino – bevat “ijzersterk acteerwerk en blijft verrassend en onvoorspelbaar van begin tot eind”, aldus RTL in een persbericht.. ‘Condor’ kreeg dan ook veel positieve kritieken in de Verenigde Staten.

Enige overlevende

Het verhaal van Condor draait om Joe Turner. Het idealisme van de jonge Joe Turner (Max Irons) wordt op de proef gesteld tijdens zijn werk als analist bij de CIA, waar hij voornamelijk bureauwerk verricht. Tijdens zijn werk stuit hij op een verschrikkelijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt.

Als al zijn collega’s worden vermoord door een commandoteam is hij de enige die aan dat bloedbad levend weet te ontkomen. Joe moet op de vlucht, maar voor wie? Gaat het om terroristen, contra-spionnen, of is het de CIA zelf? Ondertussen is hij zijn leven geen minuut zeker.

10 afleveringen

De serie bestaat uit 10 afleveringen van elk 60 minuten. De serie is vanaf vandaag exclusief te zien op Videoland.

Video: