Ajax-Manchester City live bij NOS en Sport1

voetbalVanavond en morgenavond wordt er weer gevoetbald in de Champions League. Ajax moet het dinsdagavond opnemen tegen Manchester City.  De wedstrijd Manchester City tegen Ajax is live te zien bij de NOS op Nederland 3 en Sport1.

NOS

De NOS start dinsdagavond rond 20.15 uur op Nederland 3 (HD) met de voorbeschouwing op de wedstrijd Ajax-Manchester City. De analyses rond de wedstrijd zijn in handen van Jan van Halst en Youri Mulder. Het commentaar tijdens de wedstrijden is in handen van Frank Snoeks. Deze wedstrijd is ook live te zien via internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/. Na afloop van de wedstrijd zijn er samenvattingen te zien van de overige wedstrijden die dinsdagavond gespeeld zijn. Woensdagavond is de wedstrijd Celtic – FC Barcelona live te zien op Nederland 3 (HD). De analyses rond de wedstrijd zijn in handen van Jan van Halst en Bert van Marwijk. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Jeroen Grueter. Ook deze wedstrijd is live te zien via Internet

Sport1 dinsdag
Betaalzender Sport1 zendt naast  Ajax-Manchester City op Sport 1 Select (HD), met commentaar van Pascal Kamperman, ook de wedstrijden Real Madrid – Dortmund (met Sierd de Vos op Sport 1 Voetbal HD), FC Schalke 04 – Arsenal FC (Sport 1 Golf met commentaar van Richard van Iterson), Paris Saint-Germain FC – Dinamo Zagreb (met commentaar van Wytse van der Goot op Sport 1 Tennis), AC Milan – Malaga CF (met commentaar van Frank Vischschraper op Sport 1 Extra 1) en  RSC Anderlecht – FC Zenit St. Petersburg (met commentaar van Leo Oldenburger op Sport 1 Extra 2). Rond 22.40 uur zijn op Sport 1 Select HD alle samenvattingen te zien van de dinsdagavond gespeelde wedstrijden.

Sport 1 woensdag
Ook woensdagavond zendt Sport1 weer een groot aantal wedstrijden van de Champions League uit. Op Sport 1 Select HD wordt de wedstrijd Celtic FC – FC Barcelona uitgezonden (commentaar Sierd de Vos). Daarnaast zendt Sport1 de wedstrijden FC Bayern Munchen – LOSC Lille, SC Braga – Manchester United FC, Valencia – Borisov en Cluj – Galatasaray.

Alle bovengenoemde wedstrijden zijn ook als Pay-per-view wedstrijd te bekijken via UPC, Ziggo, KPN en via de eigen computer. Meer informatie hierover via: Sport1.nl