UEFA Europa League: Ajax-Schalke 04 live op radio en televisie

De kwartfinale-wedstrijd in de UEFA Europa League tussen Ajax en Schalke 04 is vanavond live te volgen op radio en televisie.

Kwartfinale

Het is voor het eerst in veertien jaar dat de voetbalclub uit Amsterdam de kwartfinales weet te bereiken van een Europees toernooi. Vanavond staat de eerste in een serie van twee wedstrijden op het programma tegen een zwarte tegenstander: Schalke 04. Bij deze club uit de Duitse Bundesliga speelt onder andere de Nederlander en voormalig Ajax-speler Klaas-Jan Huntelaar. De club uit Amsterdam speelt vanavond vanaf 21.05 uur in een uitverkochte Amsterdam Arena.

RTL 7

RTL 7 zendt de wedstrijd tussen Ajax en Schalke 04 vanavond live uit. De voorbeschouwing op de mannenzender begint om 20.25 uur. Na afloop van de wedstrijd in Amsterdam is er een uitgebreide nabeschouwing en zijn er ook samenvattingen te zien
van de andere kwartfinale-wedstrijden.

FOX Sports

Op FOX Sports is vanaf 20.00 uur het zogenaamde schakelprogramma Studio Europa League te zien met daarin alle hoogtepunten van de kwartfinale-wedstrijden die vandaag gespeelt worden in de UEFA Europa League. Daarnaast zendt de betaalzender alle wedstrijden in de kwartfinale van de Europa League live uit waaronder de wedstrijd
van Ajax.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel tussen Ajax en Schalke’04 live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het verslag vanuit de Amsterdam Arena is in handen van Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.