Album2daagse met Pasen te horen op NPO Radio 2

NPO Radio 2 duikt met Pasen tijdens de Album2daagse muzikaal de diepte in. Op 1 en 2 april horen de luisteraars van NPO Radio 2 bekende en onbekende songs van de beste en invloedrijkste albums ooit gemaakt.

Klassiekers

Deze songs kunnen échte klassiekers zijn van Coldplay, Fleetwood Mac, Anouk en Stevie Wonder, maar ook recente nummers van Ed Sheeran, Adele, Kensington en Chef’Special komen voorbij.

DJ’s

De NPO Radio 2-deejays draaien telkens twee tracks van een album: het bekendste nummer én een liedje dat de luisteraars graag willen horen. Via de website van Radio 2 kunnen muziekliefhebbers hun favoriete album en song doorgeven. Tijdens de Album2daagse is er ook volop aandacht voor bijzondere verhalen die luisteraars bij een liedje of album hebben.

“Typisch NPO Radio 2”

Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 2: “De Album2daagse is typisch NPO Radio 2: je hoort tracks die iedereen kent en bijzondere nummers die je nergens anders hoort. Samen met onze luisteraars duiken wij een weekend lang in de beste albums ooit gemaakt.

Het schema van NPO Radio 2 tijdens de Paasdagen vind je op de website van de radiozender. De radiozender is te beluisteren via FM en DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.