ALLsportsradio live vanaf ABN AMRO World Tennis Tournament

ALLsportsradio verzorgt vandaag, zaterdag 17 februari, een live uitzending vanaf het 45ste ABN AMRO World Tennis Tournament (WTT) in Rotterdam Ahoy. De uitzending staat geheel in het teken van de finaledag van het World Wheelchair Tennis Tournament (WWTT). De wedstrijden zelf zijn te zien via Youtube.

Mobiele studio

Vanuit een mobiele studio wordt op ALLsportsradio van 11.00 tot 17.00 uur live verslag gedaan vanaf het Sports Plaza in Ahoy. Met sfeerverslagen, studiogasten, reportages en live verslag vanaf het ABN WWTT. De presentatie is in handen van Robert Denneman en Ron Lemmens.

“Extra bijzonder”

Ernst Boekhorst, Manager Brand Sponsoring & Foundation van ABN AMRO: “Het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament viert haar 10e jubileum editie. Het is om die reden extra bijzonder dat ALLsportsradio aanwezig is om aandacht te geven aan dit mooie event wat volledig onderdeel is van het ABN AMRO World Tennis Tournament.”

Luisteren

De topspelers van het internationale rolstoeltennis komen naar Rotterdam om daar het allerhoogste niveau te laten zien. ALLsportsradio is te beluisteren via Internet. De wedstrijden van het World Wheelchair Tennis Tournament zijn live te volgen via Youtube.

Toernooi

De wedstrijden van het hoofdtoernooi ABN AMRO World Tennis Tournament zijn te volgen via Ziggo Sport en de NOS.

Sociale media: