Amazon Prime Video voegt nieuwe series en films toe in februari

Streamingdienst Prime Video van Amazon voegt in de maand februari diverse nieuwe series en films toe aan haar aanbod.

Uitbreiding

Net als de streamingdiensten Netflix en Videoland breidt ook Prime Video van Amazon haar aanbod van films en series deze maand verder uit. Zo zijn begin deze maand een aantal films van Jurassic Park toegevoegd. Daarnaast zijn er nieuwe seizoenen van de serie 30 Rock en Karakuri Circus toegevoegd. Onlangs in de streamingdienst ook begonnen met het uitzenden van het derde seizoen van het populaire autoprogramma The Grand Tour.

Lorena

Vanaf 15 februari is de vierdelige documentaire Lorena te zien op de streamingdienst. In de documentaire, die geregisseerd is door de veelgeprezen documentairemaker Joshua Rofé (Lost for Life),onthult Lorena de verborgen waarheden uit de beruchte John Wayne en Lorena Bobbitt zaak.

The Expanse

De eerste drie seizoenen van de sciencefiction-serie The Expanse zijn vanaf 8 februari exclusief te zien via Prime Video. The Expanse is gebaseerd op romans van James S. A. Corey. Het langverwachte vierde seizoen van The Expanse, gaat later dit jaar in première.

The Giant Beast That is Global Economy

Op vrijdag 22 februari gaat de documentaire serie The Giant Beast That is Global Economy exclusief in première bij Amazon Prime Video. De serie, van Academy Award winnaar Adam McKay, Will Ferrell en Adam Davidson, onderzoekt op eigenzinnige wijze de meest bizarre factoren die invloed hebben op de globale economie.

Video: