Februari brengt nieuwe films en series op Netflix en Videoland

Netflix en Videoland hebben weer veel nieuwe films en series toegevoegd aan het begin van de maand februari.

Netflix

Streamingdienst Netflix voegde op 1 februari meer dan 40 nieuwe titels toe aan haar aanbod. Het gaat onder andere om de films Bloed, Zweet en Tranen, Paddington, Goodfellas, Talvar en Drunken Master.

Qua series in het aanbod aan het begin van deze nieuwe maand uitgebreid met nieuwe seizoenen van Sorjonen, When Calls the Heart, Horror Homes en Nightflyers. In de maand februari staan verder nog nieuwe seizoenen op stapel van Homeland, The Story of Us with Morgan Freeman en Chef’s Table.

Videoland

Ook RTL’s streamingdienst Videoland heeft haar aanbod verder uitgebreid met films als Air Strike, Johnny Frank Garrett’s Last Word, Johnny Frank Garrett’s Last Word en Grease. Verder zijn er nieuwe seizoenen toegevoegd van de series Scandal, Awkward, Ink Masters en Absentia. Een compleet overzicht van het nieuwe aanbod van Videoland vind je hier.

Aanbod

Het aanbod van streamingdiensten als Netflix en Videoland wijzigt voortdurend. Zo verdwijnen er ook geregeld series en films op deze diensten. Videoland heeft al een overzicht klaargezet voor de series en films die per maart van de streamingdienst verdwijnen.

Sociale media:

Video: