Amazon’s The Grand Tour komt met eigen racegame

Binnenkort verschijnen de hoofdrolspelers van het autoprogramma The Grand Tour, Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, in een eigen racegame. Dit heeft Amazon vandaag bekend gemaakt.

Playstation 4 en Xbox One

The Grand Tour Game zal vershijnen op PlayStation 4 en Xbox One. The Grand Tour Game zet kijkers van het derde seizoen van The Grand Tour – uiteraard onder de bezielende begeleiding van Clarkson, Hammond en May – achter het stuur en neemt ze mee langs de meest exotische auto’s, locaties en hoogtepunten van de serie, waaronder Eboladrome.

Prime Video

The Grand Tour is het autoprogramma op Amazon Prime Video dat wordt gepresenteerd door de voormalige presentatoren van BBC’s Top Gear: Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Inmiddels zijn er twee seizoenen van het autoprogramma uitgezonden en de verwachting is dat eind van dit jaar of begin volgend jaar het derde seizoen op de streamingdienst is te zien.

Nieuwe levels

Tijdens het derde seizoen van het autoprogramma zal het spel op de PlayStation 4 en Xbox One ook worden voorzien van nieuwe levels. Meer informatie is te vinden op deze website.

Video: