AMC is zender van de maand bij aanbieder KPN

De televisiezender AMC is in de maand juli de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder KPN. De televisiezender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende pluspakket van KPN’s Interactieve Televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

AMC

Liefhebbers van spannende series, indrukwekkende kwaliteitsdrama’s en spectaculaire films zitten goed bij AMC. Bekend van topseries als Fear the Walking Dead en Into the Badlands.

Juli

In juli is het derde seizoen te zien van de serie Hap & Leonard. Daarnaast is op de zender The Night Manager te zien. De serie  is vanaf 5 juli iedere dinsdag te zien om 22.00 uur bij AMC. Deze serie is eerder te zien geweest bij de NPO, BBC en is momenteel on-demand te zien bij Amazon Prime Video.

Movie of the week

Elke zondagavond zendt AMC een selectie van de beste en mooiste films uit. Met in juli de klassieker Moonstruck (8 juli) met Cher en Nicolas Cage, het komische drama Country Remedy (15 juli), de romcom Love on the Side (21 juli) en het romantische drama An American in China (28 juli).

De televisiezender is de hele maand juli gratis te zien via Interactieve Televisie van KPN op kanaal 23.