Amstel Gold Race live op radio en televisie

De 51e editie van de Amstel Gold Race is vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet bij NOS Studio Sport. Ook Eurosport en VRT Sporza zenden de wielerklassieker live uit. Regionale omroep L1 doet via de televisie en radio live verslag van het evenement.

NPO 1

Het verslag van de wielerklassieker is te zien tussen 13.10 en 17.50 uur op NPO 1. Tussen 13.35-14.00 uur zijn in de voorbeschouwing reportages te zien over Davide Rebellin, Tom Dumoulin en Maarten Tjallingii. Vanaf 14.00 uur volgt het live verslag. De presentatie ter plekke is in handen van Dione de Graaff en Herman van der Zandt. Het commentaar wordt verzorgd door Mart Smeets en Maarten Ducrot. Het is de laatste keer dat Mart Smeets voor NOS Studio Sport als commentator bij de grootste wielerkoers in Nederland actief zal zijn.

NOS.nl

De race wordt vanaf 14.00 uur ook live gestreamd op NOS.nl. In NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 zal live worden geflitst vanuit Limburg met Gio Lippens, Steven Dalebout en Sebastiaan Timmerman.

NOS Langs de Lijn

Op de radio doet NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 verslag van de wielerronde. Het verslag van de wedstrijd is in handen van Gio Lippens, Sebastiaan Timmerman en Steven Dalebout. NOS Lang de Lijn is vanaf 14.00 uur te horen op NPO Radio 1. De radiozender is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Eurosport en VRT Sporza

Sportzender Eurosport zendt de Amstel Gold Race ook live uit via Eurosport 1. De uitzending begint om 15.00 uur. De Vlaamse publieke omroep VRT zendt de wielerwedstrijd uit via het televisieprogramma Sporza op VRT Een.

L1

Ook de regionale publieke omroep L1 uit Limburg besteedt uitgebreid aandacht aan de Amstel Gold Race.  L1SPRT Radio op L1 Radio zendt vanaf 13.00 uur een live wedstrijdverslag uit van de Amstel Gold Race met sfeerimpressies langs het parcours en nabeschouwingen. L1 Radio is te ontvangen via FM en DAB+ en in de regio Limburg, vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. L1 TV begint haar uitzending vandaag al om 8.45 uur met de ploegenpresentatie en de start. Om 21.00 uur is een uitgebreide samenvattingen te zien. L1TV is te zien via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders in Nederland en via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.